Poza

Poza

joi, 2 iulie 2015

XCO Cluj-Faget

   La mijloc de iunie am facut impreuna cu Maria o minivacanta in Romania. Cum la 2 zile dupa sosire era programata o cursa de cross-country UCI 2 asa eram decis sa particip, mai ales dupa evolutia buna de la Zeta. Vineri am schimbat pedalierul vechi deore cu unul nou xt asa ca a mai scos 200-300 de grame din Cannondale F6, bike-ul meu din Cluj de 26 inch pe care am reusit sa-l aduc la o greutate de sub 11 kg fara pedale. E drept ca nu e nici 29r si nu are 9 kg si nu pot concura la acelasi nivel ca in Elvetia dar cum nu vin cu masina in tara e foarte greu si scump de adus bicicleta Niner. Dar oricum, nu bicicleta m-a impiedicat sa evoluez bine.
  Sambata dau fuga la inscrieri si impreuna cu John facem o recunoastere pe traseu. Un traseu care incepea bine, cu o urcare mai lunga si grea urmata de o coborare si o noua urcare. Problema era ca ultima parte din traseu era facuta din vreo 10 S-uri in urcare-coborare care aveau pante de peste 10%, prea mult si fara rost dupa parerea celor mai multi concurenti. Ajungeau 2-3 S-uri si gata, dar asta e. 250 metri denivelare la 4.5 km era prea de tot. Fac si a doua tura de recunoastere si ma intorc spre casa.
  Vine ziua concursului si inca din timpul incalzirii simt ca n-am forta in picioare dar sper sa imi revin dupa start. Plec moale si din pacate nu imi revin pe tot parcursul. E chiar enervant sa vezi ca ai o competitie si chiar in ziua aceea nu poti sa dai nici jumatate din ce poti. Pana la urma am terminat cele trei ture in aproximativ 1h22 min pe locul 4 la categorie dar la 9 minute de locul 3, deci departe. Uneori e destul de grea adaptarea la atmosfera din tara, simt ca nu am oxigen suficient aici iar canicula imi pune capac.
  Mai placut a fost dupa aceea cand m-am asezat cu toti prietenii la o masa la Roata si am inceput sa bem bere si sa mancam mici :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu