Poza

Poza

sâmbătă, 24 mai 2014

Contratimp de sosea in urcare

   De mult timp doream sa particip la un contratimp de sosea si iata ca s-a ivit ocazia! Desi concursul se amanase initial, a fost re-reprogramat si impreuna cu  Lucien, foarte tanar coleg de la Vélocité am purces spre concurs. Ne asteptau aproape 10 km de urcare, ultimii 8 cu medie de 6%. O zi plina de stres si peripetii incepand cu cablul de schimbator care s-a rupt inainte de a iesi din casa, apoi cu pedala care se declipsa si nu puteam sa pedalez din picioare si pana la problemele cu schimbatorul spate care nu tinea lantul pe pinion. Pe primele doua le-am rezolvat urgent inainte de start dar cu schimbatorul am avut probleme serioase in prima parte asa ca din pacate am incetinit si am pierdut 1 minut pretios, tinand cont ca era un contratimp.
 Participare selecta cu multi ciclisti profesionisti la start, Colombatto Laurent, Vitor Rodriguez, Edouard Choulet sau Philip Legros, fosti campioni ai Frantei sau din Elvetia.
 In final am scos 26minute si 32 de secunde, medie orara de 22 km/h, la 5 minute de Colombatto care a stabilit recordul din toate timpurile al cursei. Un loc 18 la general din 69 de concurenti de excelent nivel si locul 2 la categoria de varsta. Fara problemele cu schimbatorul as fi fost pe locurile 13-14 dar oricum sunt multumim de participare. Lucien a facut si el un timp excelent - 25min55sec si locul 14 la general.
 La 20 minute a izbucnit o furtuna violenta cu grindina. Cum ar fi fost sa ne prinda ploaia pe sosea la 1100 m intre munti...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu